Home
Activiteiten
Nieuws
Aanvraag Intake
Foto's
Contact
Vrijwilligers Gezocht!
Openingstijden
Routeplanner
Sponsors
Links

Deze pagina voor slechtziend bekijken

links

De Stichting Sportieve Handy's vindt deze websites nuttig en of informatief voor haar clienten


Johanna Houbolt

Centrum Kenko; Biedt complementaire technieken voor ontspanning en beweging uit de Chinese geneeskunde. Deze technieken kunnen gebruikt worden als aanvulling op de reguliere zorg.

SBAW

SBAW adviseert en ondersteunt organisaties en initiatieven die de stad Rotterdam leuker en socialer maken. Daarnaast ontwikkelen we in opdracht ook zelf maatschappelijke en culturele initiatieven.

Stichting MEE

Ieder mens wil prettig kunnen leven. MEE staat klaar met raad en daad zodat mensen met een beperking of een chronische aandoening net zo onbeperkt kunnen leven als anderen.

Rotterdam Topsport

Topsport en Rotterdam gaan hand in hand. Op deze internetsite kunt u informatie vinden over Rotterdam Topsport. Een organisatie die zich bezig houdt met het verbeteren van het Topsportklimaat in Rotterdam

Van Limborgh & Partners

is een accountantskantoor met vestigingen in Rotterdam en Gorinchem. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf.

Rotterdam sport support

werkt aan een hoogwaardig sportklimaat in Rotterdam. De organisatie spant zich in voor vitale sportverenigingen, streeft ernaar sport toegankelijk te maken voor alle Rotterdammers.

De Oud Rotterdammer

In De Oud-Rotterdammer krijgen 50-plussers de ruimte hun verhalen te vertellen. Verhalen waarmee we, aan de hand van persoonlijke herinneringen, een beeld willen schetsen van de stad in de vorige eeuw.

Van Ravesteyn & van der Wee

is een notariskantoor op Rotterdam-Zuid met een frisse uitstraling. Voordat wij ons eigen kantoor startten, waren we al jarenlang werkzaam in het notariaat op Rotterdam-Zuid.

Albeda College Sport & Bewegen

Werken in de sport? Dan is een toekomst in de branche sport en bewegen echt iets voor jou! Er zijn in ons land ongeveer vijfendertig ROCís (Regionale Opleiding Centra, waaronder het Albeda College) die de opleiding Sport en Bewegen aanbieden.

Micha-Design.nl

Micha-Design.nl is een klein en relatief jong bedrijf. Gespecialiseerd in startende ondernemers! Speciaal voor starters hanteren wij concurrerende tarieven. Deze zijn ook zeer interessant voor verenigingen en stichtingen!